Activitats Extraescolars

 


Informació i preinscripció a les activitats extraescolars ofertes pel curs 2018-2019

► "Dossier_Extraescolars_2018_19": Fes clic aquí
► "Extraescolars_TAULA_2018_19": Fes clic aquí
► "Resultat preinscripcions juny 2018 i estat actual dels grups": Fes clic aquí

 

Les activitats extraescolars ofereixen un ventall d’opcions educatives, fora de l’horari escolar, que complementen la formació integral de l’alumnat.

 

Llengües estrangeres            

Sessions dinàmiques de conversa, cercant un camí natural en l’aprenentatge de l’idioma.

Col·laboració amb la UNIVERSITAT DE CAMBRIDGE. Possibilitat d’obtenir el First Certificate, PET, KET i YLE.

 • Anglès a partir de Parvulari 3 anys i en diferents franges horàries: matins de 8 a 9h, migdies de 13 a 15h i tardes de 17 a 18h.
 • Alemany a partir de P4.

   

Educació Musical

La música, el ritme, el moviment del cos i la cançó són elements que conviuen amb nosaltres en tot moment, com a elements de comunicació.

Les diferents activitats ofertes són: Iniciació musical, Cantem, Ballem i Toquem un instrument (piano, guitarra, flauta travessera, violí...)


 


Arts escèniques                              

Els grups de teatre donen la possibilitat d’expressar tot allò que viu l’alumne. Es creen espais per a un aprenentatge emocional, de superació personal en l’àmbit d’expressió dels sentiments i de relació envers els altres.

Treballen mitjançant tècniques de relaxació, psicomotricitat, expressió corporal, improvisació, jocs de grup...

Cada grup posa en escena l’obra de teatre amb tot el que comporta aquest procés: vestuari, maquillatge, decorats, estudi del text...
 


Jocs preesportius

Es potencia que l’alumnat conegui el propi cos i les seves possibilitats de moviment en tots els medis que sigui possible.

El treball és a través del joc simbòlic, joc motor, joc de representació, danses... 


Iniciació esportiva

Activitat de caire global, basada en l’esport, el joc i la relació de grup.

Introducció de les habilitats motrius específiques pròpies de cada esport.

Pràctica dels esports adaptant el material i el reglament a l’edat de l’alumne/a.

Altres: minibàsquet, tenis taula, minivolei i escacs.

 


Activitats aquàtiques                                 

Realització en el propi centre.

Des de Pàrvuls 3 anys: diferents activitats, amb el material auxiliar necessari i una programació específica (objectius, continguts...) segons l’edat. 


Esport de competició

El Col·legi Lestonnac participa en competició tant a nivell de Consell Escolar com Federat en diferents categories dels esports de Voleibol, Bàsquet i Natació.

 
 
 
 
 

Resultat preinscripcions juny 2018 i estat actual dels grups

Fetes les preinscripcions a les activitats extraescolars el present mes de JUNY, comuniquem:

 1. En el cas que algun grup NO s’hagi pogut formar definitivament o quedi pendent pel segon termini d’inscripció del mes de juny o per setembre, s’informarà a la família afectada (per correu electrònic, telèfon...) al llarg de la setmana del 18 de juny.
   
 2. Les LLISTES PROVISIONALS DELS ALUMNES ADMESOS a les activitats extraescolars culturals, esportives i anglès-alemany pel curs 2018-19, es poden consultar al VESTÍBUL del Col·legi (Pau Claris 131 bis, porteria principal) des d’ahir dimecres 13 de juny. Les llistes són provisionals pendents de qualsevol reclamació que pugui arribar abans del 15 de juny. Recordeu que si algun alumne/a ha volgut anul·lar la inscripció feta al juny, l’hauria d’haver comunicat fins el dia 12 de juny.
   
 3. Les Activitats extraescolars d’Anglès/Alemany també estan exposades al vestíbul del Col·legi. Per a qualsevol dubte sobre aquestes activitats extraescolars, recordeu que us podeu posar en contacte amb l’Institut KITH per correu electrònic a l’adreça  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..
   
 4. Els documents “Dossier_Extraescolars_2018_19” i “TAULA Extraescolars 2018_19” (es troben a la plataforma i a la pàgina WEB del Col·legi http://www.lestonnacbcn.org ) expliquen detalladament totes les activitats que al JUNY es van programar. No recull les activitats disponibles una vegada feta la preinscripció del mes de juny. L’actualització dels grups queda recollida en el quadre adjuntat. Aquests documents expliquen l’estat  actualitzat dels diferents grups de cara a la segona convocatòria extraordinària del mes de juny amb alguna expressió o comentari com els que s’indiquen a continuació.
   

*CONFIRMAT I TANCAT

(NO admet més sol·licituds)

*CONFIRMAT I AMB PLACES

(sí admet sol·licituds)

*ANUL·LAT

(el grup no s’ha format)

*PENDENT DE CONFIRMACIÓ(segons inscripcions en aquesta segona convocatòria i al setembre)

(s'anul·larà si al setembre no arriba al mínim)

 

Cal remarcar que aquesta segona convocatòria del mes de juny no és habitual i que s’ha facilitat degut a que és el termini que tenen per fer la inscripció escolar els nous alumnes/as de l’escola per l’any que ve. Per aquest motiu també s’ha cregut convenient oferir la possibilitat d’obrir una nova preinscripció per a tothom.

Podeu consultar l'estat dels grups ofertats en aquest enllaç: http://afly.co/z6k

 1. El NOU TERMINI d’inscripció  per a aquells grups o activitats que en tinguin places vacants serà des del diijous 21 al dimecres 27 de juny 2018:

En aquestes noves inscripcions rebreu un mail de confirmació com a molt tard el 29 de juny confirmant si la vostra inscripció ha estat acceptada i podeu comptar amb la plaça.

 1. A més, s’obrirà un ÚLTIM TERMINI d’inscripció per a aquells grups o activitats amb places vacants al SETEMBRE (dies 1,2 i 3) però únicament de manera online i durant les 24h. Com a molt tard el 7 de setembre es CONFIRMARÀ l'estat definitiu dels grups. Podreu consultar les llistes definitives d'admesos a la porteria principal del Col·legi.
   
 2. Cal tenir present que si el nombre de les noves sol·licituds fetes durant aquests dies supera el de les places vacants, es realitzarà un sorteig entre elles (només les fetes en aquest segon període). L’alumne que no aconsegueixi plaça quedaria en llista d’espera.
   
 3. Recordeu que les adreces electròniques per a les Activitats extraescolars són:
 • Extraescolars culturals i natació de no-competició: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 • Extraescolars esportives competició i altres de no-competició: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 • Adreça electrònica per a Anglès/Alemany:  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.